A MAXISZER Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
mennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
 
Folytatás
Termékek Menü

KIEGÉSZÍTŐ ELEMEK

A MAXISZER KFT. a rakodólapos állványrendszerek kiegészítő elemeinek a gyártója. Üzemünkben készülnek oszlopvédő elemek, keretvédő panelek, leesésgátló biztonságtechnikai hátfal rács panelek.

Egyedi igények alapján egyedi kiegészítő elemek gyártására is vállalkozunk, akár más gyártók termékeinek méretrendszeréhez is igazodva.


 

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: Tultolasgatló 2700
Raktáron
Cikkszám: Tultolasgatló 1800
Raktáron
Cikkszám: KG1000
Raktáron
Cikkszám: OSZ 400-100
Raktáron
Cikkszám: Rácspolc
Kérjen ajánlatot
Cikkszám: LV 625
Raktáron
Cikkszám: PP530
Raktáron
Cikkszám: SZB660
Raktáron
Cikkszám: Keretvedo 2400
Raktáron
Cikkszám: Keretvedo 2000
Raktáron
Cikkszám: Keretvedo 1100
Raktáron
Cikkszám: Keretvedo 900
Raktáron

Mire szolgálnak a rakodólapos állványok kiegészítő elemei?

Mire szolgálnak a rakodólapos állványok kiegészítő elemei?Rakodólapos állványokkal szinte bármilyen ipari vagy raktári területen lehet találkozni, ugyanis gazdaságos és praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak, azonban ahhoz, hogy valójában tapasztalhatóak legyenek ezen állványok előnyei, szükség van a kiegészítő elemeik beszerzésére is!

A rakodólapos állványok kiegészítő elemei közül a legpraktikusabb eszközöknek a leesésgátló hátfalrácsok bizonyulnak, ugyanis mind az alkalmazottak, mind a tárolni kívánt áru épségét biztosítják. Összességében elmondható mindegyik kiegészítő elemről, hogy a tárolást könnyítik meg, illetve a balesetek megelőzésében játszanak szerepet. Az oszlopvédők, lábvédők és túltolásgátlók szerepe egyértelmű, a keresztgerendák pedig az állványrendszer stabilitását növelik.

Ha korszerű megoldást keres raktárhelyiségébe és nem szeretne kockázatos helyzeteket a munkavégzés során, szerezze be kínálatunkból a rakodólapos állványok kiegészítő elemeit! A minőséget garantáljuk!

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3632422334
Email:
maxiszer@maxiszer.hu