A MAXISZER Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
mennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
 
Folytatás
Termékek Menü

Szakmai információk, tanulmányok

A rakodólapos állványok előnyeiről bővebben

A rakodólapos állványok előnyeiről bővebbenA rakodólapos állványok vagy raklapos állványok megbecsült és oszlopos tagjai a raktártechnikának. Nem véletlenül, hiszen sokoldalú állvány típusról van szó, ami számos pozitív tulajdonsággal képes segíteni és jobbá tenni a tárolást, raktározást.

A rakodólapos állványok egy raklapok számára kialakított állvány rendszert takarnak, ahol a keretet vízszintes tartó gerendák fogják össze. Az egyes elemeket tartós csavarkötés fogja össze, ami nagy stabilitást kölcsönöz az állványrendszernek.

A rakodólapos állványok használatával jobb helykihasználás valósítható meg, optimális kialakítást tesznek lehetővé, ahol az áru átlátható tárolása valósítható meg. Nem csupán könnyen rendszerezhető és egyszerűen átlátható egy ilyen állványrendszer, de gyorsan mozgatható, variálható is, a szintek távolsága változtatható, a rendszer bővíthető, szűkíthető. Ennek köszönhetően abszolút az adott igényeknek és adottságoknak megfelelően variálható, mozgatható a rendszer.

A rakodólapos állványok alkalmazásával a hozzáférés egyszerűbb, az árukiadás bonyodalom mentesebb, a leltározás átláthatóbb lesz.

Keressen minket, és tudjon meg többet állványainkról!

 

Rendezett térre van szüksége? Vásároljon polcos állványokat!

Rendezett térre van szüksége? Vásároljon polcos állványokat!Legyen szó raktárról, vagy ipari területről, elengedhetetlen, hogy a munkaterület rendezett és átlátható legyen, hiszen csak így valósulhat meg a gyors és hatékony munkavégzés! Ahhoz, hogy a telephelyen mindennek meglegyen a helye, és ne alakuljon ki káosz a helyiségekben, szükséges polcos állványokat beszerezni, amelyeknek köszönhetően könnyedén tárolhat alkatrészeket, szerszámokat, vagy árucikkeket!

Ha a kínálatunkban fellelhető polcos állványok mellett dönt, csakis előnyös helyzetbe kerülhet, ugyanis a termékek magas szintű minőséget képviselnek, rendkívül nagy teherbírással rendelkeznek és nem utolsósorban strapabíró, masszív darabok! Polcos állványaink széles méretválasztékban érhetőek el, ennek köszönhetően a helyiség méreteihez igazíthatja őket! Megfelelő belmagasság esetén akár galériát is kiépíthet a segítségükkel! 

Alakítson ki raktáraiban megfelelő tárolási rendszert, vásároljon polcos állványt! Keressen minket bizalommal!

 

A nagypolcos állványokról

A nagypolcos állványokrólA raktártechnikában használatos berendezések, bútorok között a polcos állványok a leggyakrabban választott kiegészítők. A polcos állványok segítségével hatékonyan lehet az árut raktározni, de ezek között is többfélét találunk.

A nagypolcos állványok azok számára ideális raktár berendezések, akiknek a nagy és széles rakodófelületre van szükségük, viszont nem élvez prioritást a teherbírás. Ahol nagy méretű dobozokat, árut kell a polcokra pakolni, ott a széles polcokat maximálisan ki lehet használni.

A nagypolcos állványok jól bírják a terhelést, az igénybevételt, tartós, megbízható raktártechnikai berendezések. Termékeink mind horganyzott kivitelben készülnek, minőségi és strapabíró alapanyagból, ami nem igényel karbantartást!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben igényes és megbízható raktártechnikai berendezéseket keres, hosszú távban gondolkodik és a praktikus megoldások híve! Szívesen segítünk eligazodni közöttük, és kiválasztani a legmegfelelőbbeket termékeink közül!

 

A raktártechnika lehetőségeiről

A raktártechnika lehetőségeirőlA raktárban több fontos folyamat is történik párhuzamosan: raktároznak, elosztanak, átveszik az árut, kiadják a termékeket és továbbszállítják őket. Ennek megfelelően szükség van a legideálisabb raktártechnika megtervezésére, illetve használatára. A raktártechnika célja, hogy olyan kialakítást nyerjen a raktár, ahol minden hatékonyan lebonyolítható. Olyan utakon lehessen közlekedni, ahol elférnek az anyagmozgató gépek és az alkalmazottak anélkül, hogy akadályoznák egymást.

Nem csupán az elrendezés, az infrastruktúra, de természetesen a polcok, állványok megválasztása is kiemelt figyelmet élvez. A cél a lehető legtöbb terméket és árut elhelyezni a lehető legkisebb helyen, mindezt olyan raktárberendezés felhasználásával, ami strapabíró és hosszú életű. Az ideális raktárberendezés jól variálható, könnyen áthelyezhető, a rajta tárolt árut egyszerűen el lehet érni és átrendezni, ha arra van szükség.

Ön is ilyen raktártechnikai megoldásokat keres? Szeretné, ha még hatékonyabb lenne a raktár működése? Keressen minket bizalommal!

 

Salgó polc nélkül nem megy!

Salgó polc nélkül nem megy!Raktározási problémákkal küzd? Egyszerűen nem tudja, hogy milyen polcrendszert kellene választania ahhoz, hogy hosszú távon megoldódjanak a gondjai? Két szót mondunk: Salgó polc! Ez a polcrendszer fantasztikusan sokoldalú, számos pozitív tulajdonsága alkalmassá teszi a széleskörű felhasználásra. Raktárba szánja vagy az irodában venné hasznát, esetleg otthon tudná praktikusan beépíteni? Van egy jó hírünk, a Salgó polc bármelyik területen megállja a helyét!

A Salgó polcok teherbírása meggyőző, az igényeknek megfelelően a nagyobb súlyokat is könnyedén megtartják, ez a szerkezeti megoldásaiknak köszönhető. Nemcsak erősek, de változatos módon összeszerelhetőek, bővíthetőek, csökkenthetőek, áthelyezhetőek, ahogyan éppen szükség van rájuk. Csavaros és csavarmentes kivitelezésben is gyártanak Salgó polcokat, a csavarosnál csavarok, a csavarmentesnél akasztók tartják a polcelemeket.

A Salgó polcok nem hiányozhatnak egy olyan helyiségből sem, ahol egyénre szabott, minőségi és sokoldalú polcelemekre van szükség! Salgó polcokkal a helytakarékos tárolás, az átlátható rendszerezés gyerekjáték!

 

Milyen az ideális raktári polcrendszer?

Milyen az ideális raktári polcrendszer?Legyen szó bármekkora raktárhelyiségről, elengedhetetlenek a raktári polcrendszerek, mivel ideális megoldást nyújtanak a termékek és munkaeszközök tárolására. Ahhoz, hogy a rendeltetésszerű használat megvalósuljon a raktári polcrendszerekkel kapcsolatban, mindenképp meg kell találni a megfelelő kialakítású, szerkezetű berendezést. A kérdés már csak az, hogy miről lehet megismerni az ilyen terméket.

Az ideális raktári polcrendszereken kellő hely áll rendelkezésre az átlátható tároláshoz, ennek köszönhetően elkerülhető a káosz a raktárhelyiségekben, így a munkavégzés is felgyorsulhat, és jóval hatékonyabbá válhat. Az ideális raktári polcrendszer nem csak tágas, hanem masszív szerkezet is, ami strapabíró anyagból készül, így tulajdonosa hosszú távon számíthat rá, vagyis kiváló befektetésnek is minősül.

Ha minket választ, biztosan megtalálja az ideális raktári polcrendszert! A berendezés megvásárlásáért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Raktárechnikából ötös: raklapos polcrendszer

Raktárechnikából ötös: raklapos polcrendszerA termékekkel telezsúfolt raklapok nemcsak nagyok, de súlyosak is, melyeket nem könnyű mozgatni, és elhelyezni sem. Éppen ezért olyan tárolási módszert kell találni a raktárakban, ami biztonságos, egyúttal pedig praktikus is.

A raklapos polcrendszerek pontosan ilyen lehetőséget kínálnak! A raktártechnikában a raklapos polcrendszer már nem újdonság, kialakításának köszönhetően minden olyan helyre ajánlott a használata, ahol strapabíró, erős állványrendszerekre van szükség.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen tőlünk raklapos polcrendszereket az átlátható tárolásért és gördülékenyebb munkavégzésért! Ezeknek a polcrendszereknek a használatával a munkatársak könnyebben hozzáférhetnek a termékekhez, a polc mindkét oldalán mozoghatnak, nem kell amiatt aggódni, hogy a szerkezet nem bírja el a súlyt.

Nézzen körül nálunk, és kérdéseivel bátran lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, vásárolja meg új, korszerű raklapos polcrendszereit tőlünk!

 

Milyen tényezők befolyásolják a polcrendszerek kiválasztását?

Milyen tényezők befolyásolják a polcrendszerek kiválasztását?Legyen szó raktárhelyiségről vagy egy kisebb csemegeüzletről, területükről nem hiányozhatnak a különböző polcrendszerek, hiszen rendkívül praktikus berendezéseknek számítanak. Azonban fontos, hogy az egyes területekre az ügyfelek az optimális polcrendszert találhassák meg, ezért a beszerzéskor pár tényezőt érdemes figyelembe venni.

Az első és legfontosabb, hogy a polcrendszereket az ügyfél mely területre szeretné megvásárolni. Ugyanis egy irodai helyiségbe kisebb, könnyedén kapcsolható polcrendszerek is megteszik, azonban egy nagyobb létesítményben, úgy, mint egy raktárhelyiségben, inkább a rakodólapos típusok közül érdemes válogatni, ugyanis utóbbiak tökéletes rendszerezést és helytakarékosságot kínálnak a területen dolgozók számára.

Ezen kívül a tárolni kívánt eszközök, árukészletek összetétele is befolyásolja a végső döntést a polcrendszerekkel kapcsolatban, értelemszerűen minél nagyobb tömeget szeretne elhelyezni, annál robosztusabb termékre lesz szüksége, például nagypolcos állványokra, mivel utóbbi típusokon a súly megfelelően el tud osztódni.

Választékunkban biztos megtalálja az ideális polcrendszerét! Ha a vásárlás előtt kérdése lenne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Polcrendszerek barkácsboltba is!

Polcrendszerek barkácsboltba is!Egy áruházban általában meghatározott fajtájú polcokkal, gondolákkal, sztenderekkel és pultokkal találkozunk. Ezekre pakolják a különféle termékeket, és rendezik el egy tervezett rendszer alapján. A polcrendszerek a raktártechnika szerves részét képezik, főleg a raktárakban használják őket, de vannak olyan kivételek is, amikor az eladótérben is nagyszerűen fel lehet őket használni.

A nagy barkácsáruházakban rendre olyan termékeket kínálnak, amelyeket építkezés, lakásfelújítás, költözés, kisebb-nagyobb átalakítások alkalmával használhatnak fel a vásárlók. Ezek a termékek a legtöbbször nagyméretű, vagy nehéz dolgok, amiket a hagyományos polcok nem bírnának el. A széles eladóterekben van akkora hely, hogy a polcrendszereket maximálisan ki tudják használni, és a barkácsbolt termékeit azokra pakolják.

Amennyiben szeretne ilyen strapabíró, variálható és praktikus polcrendszereket rendelni, hogy azokkal rendezze be a barkácsáruházat, keressen minket bizalommal! Elérhetőségeinken bővebb tájékoztatást nyújtunk termékeinkről!

 

Mire kell figyelni a polcrendszer megvásárlásakor?

Legyen szó egy raktárról, egy szerelőműhelyről, egy fészerről, vagy egy irodahelyiségről, a polcrendszerekre a rend és az átláthatóság fenntartásának érdekében szinte mindenhol szükség van. Ahhoz, hogy valóban megtapasztalhassuk az előnyeiket, a lehető legideálisabb polcrendszert kell meglelnünk a választékban.

A polcrendszerek kapcsán az első és legfontosabb az, hogy megfelelő anyagból készüljenek. Azok a berendezések számítanak a legideálisabbnak, amelyek masszívak és strapabíróak, így hosszú távú befektetésként lehet tekinteni rájuk; vagyis érdemes fémből készült polcrendszert vásárolni. Vásárláskor a rakodótér méretét is meg kell vizsgálni közelebbről; értelemszerűen azokkal a polcrendszerekkel járhatunk a legjobban, amelyek tágas rakodótérrel rendelkeznek, ezáltal a rend és az átláthatóság garantált!

Nálunk biztos megtalálja ideális polcrendszerét, legyen szó bármilyen munkaterületről! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a berendezésekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

 

A Salgó polcok a szerelőműhelyekből sem hiányozhatnak!

A szerelőműhelyekben elengedhetetlen a rend és az átláthatóság, hiszen csakis e két tényező fenntartásával lehet magas színvonalú és gyors szolgáltatásokkal várni az ügyfeleket. Ahhoz, hogy ezt biztosíthassák a szakemberek, nem hiányozhatnak a munkaterületükről a Salgó polcok.

A Salgó polcok teljes mértékben kielégítik a szerelőműhelyek igényeit, ugyanis egyrészt átlátható és rendszerezhető tárolást biztosítanak, így egy percig sem alakulhat ki káosz az adott területen, másrészt a szerszámok is alkatrészek is tökéletesen tárolhatók rajtuk anélkül, hogy bármilyen fizikai hatásnak ki lennének téve.

A Salgó polcok ellenállóságuknak és masszív kialakításuknak köszönhetően a nagyobb tömegű alkatrészeket, illetve munkaeszközöket is képesek biztonságosan tárolni, így kellő nagyságú munkaterület állhat rendelkezésre a szerelőműhelyekben.

Ha Önnek is szüksége van szerelőműhelyében Salgó polcokra, szerezze be kínálatunkból, ehhez pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Galériázott irattár? A polcos állványokkal megvalósítható!

Galériázott irattár? A polcos állványokkal megvalósítható!Egy irattárban rengeteg papírnak kell helyet találni. Különféle dokumentumok, levelek, térképek, régi iratok zsúfolódnak egyetlen helyen. Fontos, hogy a nagy mennyiség ellenére a papírok biztonságosan és szakszerűen legyenek tárolva, emellett átlátható rendszerbe sorolják őket.

A polcos állványok használatával könnyedén megvalósítható a biztonságos tárolás, de egy kis csavarral még a helytakarékos tárolás sem lehetetlen. A polcos állványok strapabíróak, ugyanakkor könnyen átépíthető polcrendszerek is, ezért lehetséges, hogy akár galériás rendszert is kialakíthatunk belőlük. Némi tervezés és építés után olyan polcos állványok alakíthatóak ki, amelyek galériával vannak ellátva. Az irattárolás így egy új szintre léphet szó szerint is, az iratok elhelyezése pedig helytakarékosabb formában valósítható meg.

Keressen bennünket bizalommal, amennyiben szívesen próbára tenné az általunk forgalmazott polcos állványokat és rendeljen termékkínálatunkból! Elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk, és felteheti kérdéseit!

 

Mi a különbség a raklapos állványrendszerek és a polcos állványok között?

Manapság az emberek különböző raktári berendezések és polcrendszerek közül válogathatnak, amelyek közül a legnépszerűbbnek a raklapos állványrendszerek és a polcos állványok számítanak. Ahhoz, hogy valóban megtapasztalják ezek előnyeit, szükséges, hogy különbséget tudjanak közöttük, ugyanis mindkét típusnak megvannak azon tulajdonságai, amiben jobbak a másiknál.

A polcos állványok főként olyan területeken tudják betölteni a szerepüket, ahol jóval alacsonyabb a belmagasság, és viszonylag kevés a rendelkezésre álló alapterület, vagyis például irodahelyiségek irattáraiban, vagy egy kisebb bolthelyiség raktárában. Ezzel szemben a raklapos állványrendszerek főként a tágasabb, már-már hangárszerű raktárhelyiségekben, illetve szerelőműhelyekben tudnak érvényesülni, köszönhetően a hatalmas rakodóterületnek, ahol minden tárolni kívánt eszköz és termék kényelmesen elfér, ráadásul semmilyen balesetveszélyes helyzet nem alakulhat ki a raklapos állványrendszer stabilitásának köszönhetően.

Ha további kérdései lennének a polcos állványokkal, vagy a raklapos állványrendszerekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Az ipari raktárberendezés kialakításának alapelveiről bővebben

Az ipari raktárak alaprajza igen jellegzetes, hiszen minden ilyen helyiségben megtalálhatóak az áruk átvételére és átadására szolgáló terek, az áruk elhelyezésére, illetve tárolására kialakított területek, de helyet kapnak a csomagolás, a feldolgozás, vagy az összekészítés szegmensei is.

Az olajozott, biztonságos működéshez elengedhetetlen a magas színvonalú és hiánytalan ipari raktárberendezés helyes összeválogatása. Ide tartoznak az anyagmozgató gépek, de  a különféle tárolók is. Az ipari raktárberendezések kiválasztásának elsődleges szempontja a funkció, majd a tartósság, a kiváló ár-érték arány és végül a megbízhatóság.

Keresse fel bizalommal cégünket, és válogasson nívós ipari raktárberendezéseink közül! Rendezze be a raktárat olyan állványokkal és tárolókkal, amiket a legjobban ki tud használni a céljaira!

Vegye igénybe szakmai tanácsadásunkat is annak érdekében, hogy a legjobb megoldás mellett dönthessen! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot!

 

Felújítja a raktárat? Vásároljon polcos állványt és raklapos állványrendszert!

Felújítja a raktárat? Vásároljon polcos állványt és raklapos állványrendszert! A felújítások nemcsak a magáningatlanokat érintik, hanem a különböző irodahelyiségeket és raktárakat is. Utóbbiak kapcsán gyakorta előfordul, hogy az átalakításkor szembesülnek azzal a tulajdonosok, hogy új berendezésekre van szükségük ahhoz, hogy a felújítás után ismét zavartalanul folytathassák a munkát. Ha Ön is nemrég újítatta fel raktárhelyiségét, és szüksége lenne új berendezésekre, szerezze be kínálatunkból polcos állványait és raklapos állványrendszerét!

A polcos állványok és raklapos állványrendszerek praktikus berendezések, ezért nem hiányozhatnak egy teljesen felújított raktárhelyiségből sem. Termékeink időtálló darabok, amelyek kialakításukkal és ellenálló képességükkel hozzájárulnak a mindennapi munkavégzés egyszerűsítéséhez. Beszerzésükkel a raktárban könnyedén lehet rendszerezni, így a termékkészlet tökéletesen átláthatóvá válik.

A polcos állványok és a raklapos állványrendszerek megvásárlásához vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3632422334
Email:
maxiszer@maxiszer.hu