A MAXISZER Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
mennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
 
Folytatás
Termékek Menü

KÖTELEZŐ ÁLLVÁNYRENDSZER FELÜLVIZSGÁLAT

Társaságunk vállalja az MSZ 15635 szerinti - akár más forgalmazók által telepített - kötelező állványrendszer felülvizsgálatot, melyet évente el kell végezni.

A felülvizsgálat lényege, hogy feltárja az esetleges sérüléseket, hiányosságokat, melyek az állványrendszer használatából, kivitelezéséből adódhatnak.
A sérülések feltárása azért is rendkívül fontos, mivel azok jelentősen befolyásolják a rendszer állékonyságát.
Előfordulhat olyan mérvű sérülés, amely feltárás nélkül akár a rendszer tönkremeneteléhez, balesetekhez vezethet.

A felülvizsgálatot követően a szabvány előírásai alapján részletes jegyzőkönyvet állítunk ki. Egyúttal az esetlegesen tapasztalt hiányosságokra, sérülésekre felhívjuk a figyelmet és igény esetén a szakszerű javításra árajánlatot adunk.

Tapasztalatunk az, hogy az éves felülvizsgálat csökkenti a sérülésekből bekövetkező kockázatot és gazdaságos üzemeltetést eredményez.

Az általunk forgalmazott és telepített állványok éves felülvizsgálatát igény esetén a telepítést követő három évben díjmentesen elvégezzük!!!

A szerelési tevékenység díjazását minden esetben az egyedi igények szerint kalkuláljuk, ezért érdeklődés esetén kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot.


 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Azonnali elérhetőség
Tel:
+3632422334
Email:
maxiszer@maxiszer.hu