A MAXISZER Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
mennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
 
Folytatás
Termékek Menü

PÓDIUMOK

Nagyobb belmagasságú terek megosztására kitűnő választás a különböző megoldásokkal felépíthető pódium rendszerek, galériák (mezzazine).

Ezek lehetnek önhordóak, ebben az esetben a polcrendszer tartja a járófelületet, és 
lehetnek függeltlen megoldások, ahol a pódiumrendszer, mint önálló szerkezet 
vesz részt a feladatban.

A pódiumrendszer kiegészülhet

  • válaszfal rendszerekkel
  • korlátokkal
  • targonca feladóval
  • lépcsővel
  • lifttel, stb.


 

Partnercégünk, a DALMINE SOLUTION Európa egyik vezető gyártója többek között a pódiumrendszerek, emelvények, galériák területén. A DALMINE SOLUTION magyarországi szakképviseletét a MAXISZER KFT látja el. Az együttműködés keretében lehetőséget kaptunk arra, hogy mind az előkészítési, tervezési, mind a gyártási folyamatba betekintést nyerjünk.

A látogatás folyamán mérnök-szaktanácsadóinkat felkészítették arra, hogy a DALMINE SOLUTION szakmai stábjával együttműködve a pódiumrendszerekre, galériákra teljes körű szolgáltatást tudjunk adni az alábbi lépések szerint:

Tanácsadás

A pódium (mezzazine)  rendszerek, emelvények, galériák nagy előnye a testre szabható rendszer felépítés és a rugalmasság. A műszakilag képzett értékesítési csapat szívesen nyújt ügyfeleinknek tanácsot, hogy a műszaki megoldás leginkább megfeleljen a felhasználói igényeknek. A műszaki egyeztetést követően szakembereink a helyszíni egyeztetést, bejárást követően készítik el az akár
3D-s CAD rajzot és az ahhoz kapcsolódó árajánlatot.

Szerkezet tervezés

A pódium (mezzazine)  rendszerek, emelvények, galériák minden egyes tartószerkezeti elemét összhangban az Eurocode szabványokkal méretezik. A Megrendelő által elfogadott, aláírt dokumentációt követően indul az egyes projektekhez szükséges galéria, pódium, több szintes tároló rendszerek elemeinek gyártása.

Gyártási folyamat

A pódium (mezzazine)  rendszerek, emelvények, galériák gyártása két részből tevődik össze:

A függőleges tartószerkezetek (oszlopok) zártszelvény elemekből készült méretezett szerkezetek, mely elemeket CNC vezérlésű fűrészgépekkel darabolják, hegesztő robotok végzik el a csatlakozó elemek rögzítését és automata fúró, lyukasztó gép végzi a perforálást. Az oszlopok szinterezéssel kapják meg a felületkezelésüket.

A pódium (mezzazine)  rendszerek, emelvények, galériák födém tartószerkezete horganyzott felületű hidegen hengerelt szelvényekből készülő C, I, vagy Szigma profil, mely automata profilsoron készül. A szelvények méretre vágását CNC vezérlésű daraboló gép végzi. A szelvények keresztmetszete a gerincen végigfutó perforálásnak köszönhetően alkalmas arra, hogy azon a járófelület alatt a gépészeti vezetékeket keresztül lehet fűzni.

A pódium (mezzazine)  rendszerek, emelvények, galériák képesek fogadni az ERREX kapcsolható polcrendszert, a LIGHT BIBLOC nagypolcos állványrendszert de akár a BIBLOC soros rakodólapos állványrendszert is.

A kapcsolatot a pódium rendszer, galéria szerkezet egyes elemei között méretezett csavarkötésű csomópontok biztosítják.

A pódium (mezzazine)  rendszerek, emelvények, galériák kiegészítő elemei a kerítések, korlátok, lépcsők. Ezen elemek készülhetnek a DALMINE SOLUTION gyártóbázisán, de akár a MAXISZER KFT üzemeiben is.

Az egyes tároló szintek kiszolgálhatók konveyor rendszerrel, de akár szállító pályával, teherlifttel is.

Szállítás és helyszíni összeszerelés:

Az egyes elemek a DALMINE SOLUTION logisztikai központjából teherautóval érkeznek a kivitelezés helyszínére, ahol a lerakodást, a rendszerelemek telepítését a kiviteli tervek alapján a MAXISZER KFT. tapasztalt, képzett szakemberei végzik el.

A kivitelezést követően kerül sor a műszaki átadás – átvételre, ahol a partnereink megkapják a szükséges dokumentációt, tanúsítványokat, nyilatkozatokat.

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: POD-001
Előrendelhető
Azonnali elérhetőség
Tel:
+3632422334
Email:
maxiszer@maxiszer.hu